Ara

Kanada’nın Lider Gummy (Çiğnenebilir)
Gıda Takviyesi Üreticisi

2009 yılında Kanada Vancouver’da kurulan Herbaland, vitamin içerikli Gummy pazarında gördüğü boşluğu değerlendirerek kendine özgü Gummy tarifleri ve inovatif eko-şekil verme teknolojisiyle üretime başlamıştır. Bugün ailenizin tüm fertlerinin keyifle tüketebileceği dünyanın en temiz ve en lezzetli Gummy’lerini gururla üretiyoruz.

Yılda 40 milyondan fazla şişe ihracat hacmine sahip Kanada’nın en büyük Gummy üreticisiyiz.

  • Sürdürülebilirlik:  Aslında çok basit: “Mutlu gezegen demek mutlu insanlar demektir.” Bize bu kadar çok imkân sunan dünyamıza borcumuzu ödemek için elimizden geleni yapıyoruz. Bunu sıfır atıklı ambalajlama çözümleri bularak, enerji tasarruflu üretimi tercih ederek ve etik kaynak kullanımlı içerikler alarak yapıyoruz.
  • Kapsayıcılık: Neden herkesin keyifle tüketemeyeceği harika bir ürün üretelim ki? İşte bu nedenle daima vegan, şekersiz, süt ürünü içermeyen, soya içermeyen, palm yağı türevleri içermeyen, kabuklu yemiş içermeyen, helal ve koşer vb. Gummy’ler üretiyoruz. Kapsayıcı bir şirket olmanın yolu bilinçli fiyatlandırmadan da geçmektedir. Ürünlerimizin hane geliri, beslenme kısıtlamaları veya dini tercihler ne olursa olsun herkese ulaşmasını hedefliyoruz.

Misyon: Herbaland’in misyonu gerek insanlar gerekse dünyamız üzerinde pozitif etkisi olan eğlenceli ve pratik besleyici ürünleri üretmektir. Bunu, temel değerlerimiz olan sürdürülebilir ve kapsayıcılık ile başarabileceğimize inanıyoruz.

Vizyon: Nutrasötik sektörü lideri olarak vizyonumuz; en iyi içerikleri seçerek, en temiz üretim süreçlerine sahip olarak, önceliği insanlara vererek ve en iyi uygulamaları koruyarak daima en yüksek uygunluğu sürdürmektir.

icon

Kaliteli İçerikler

Lezzetli ve besleyici Gummy’lerimizin sırrı içeriklerimizin kalitesinde gizli! Kendimizi dünyanın en yüksek kaliteli ve en sürdürülebilir bitki kökenli içeriklerini bulmaya adadık. Mümkün olduğu kadar adil ticaret ve organik tarımla üretilmiş içerikler tercih ediyoruz.

Araştırma ve Geliştirme

Çok deneyimli özel Araştırma ve Geliştirme ekibimiz nitelikli beslenmeyi herkes için kolay ve daha erişilebilir kılmaya yardımcı yeni özgün formüller geliştirmek için çok çalışmaya devam ediyor.

İnovasyon

Gummy'lerimizi çelik kalıplara dökmek için patentli inovatif Eko-Şekil Verme sürecimizi kullanıyoruz. Bu sayede dünyanın en temiz ve en yüksek kaliteli Gummy'lerini üretirken çevreye olan etkimizi minimuma indiriyoruz! Gummy'lerimiz sizin için iyi olduğu kadar dünyamız için de iyi!

Herbaland markalı ürünlerin kalitesi, her bir ürün etiketinde yer alan NPN (Natural Product Number ) ile Kanada Sağlık Bakanlığı’na bağlı Kanada Sağlık departmanı tarafından onaylıdır. Satın aldığınız Herbaland markalı ürünleri, ürünün ön yüzündeki NPN numarası ile Health Canada linkinden kontrol edebilirsiniz.

Herbaland’in çocuklar için özel üretilen vitamin, mineral ve Omega3 içerikli çiğnenebilir formdaki ürünleri 2012 yılında Türkiye’de satışa sunulmuş olup, bugün itibariyle başta Amerika, İngiltere, İsveç ve Japonya dahil olmak üzere 30’dan fazla ülkede tüketiciler tarafından tercih edilmektedir.

Herbaland ürünleri sağlıklı kalmanın eğlenceli ve doğal bir yoludur!

Yukarıya Git